Kiitos mina fina bevakare!

Å jag blir så glad av alla era fina komentarer! Verkligen uppmuntrande när man pysslat och varit kreativ och verkligen uppmuntrande just idag när jag precis kom hem lite sloken för att jag insett att min lön kommer först på måndag, jag är helt pank och skulle ha velat följa med lite folk på en bira i solen. (fan nu blir jag lite depp igen haha) Jag har svarat på allt under era komentarer.
En rolig sak iaf är att jag nu har Peace and Love biljetter!! Ja tyvärr.. biljettER.. Blev tvungen att köpa för en massa riksdaler dyrare 3 stycken 1-dagsbiljetter för dom andra var slut sålda. Skönt att jag kan gå överhuvudtaget iaf. Vi ska bo i lägenhet så de är ju lyx, Kan ha maten i kylen, sova ordentligt och duscha hihi. Har andra polare som åker som kör camping så kommer sitta där o chilla ändå. Och hela stans gräsplättar kommer ändå vara täckta av filtar och 3,5or. Så de blir nog pra som man säger i finland :P
En annan trevlig sak här i min fattiga lya är att en god vän nu gett mig hela sesongen av heros del 2!!!!!!! Och jag fick en film på köpet oxå, Control. Ska tydligen vara jätte snygg och konstnärligt filmad. Svartvit. Så får roa mig med det då. Shit jag måste råna en bank jag orkar fan inte sitta här och uggla ändå..

Tjingtjong :)

The wardrobe.

Julia <3 fina mönster.
Här har ni dom flesta av mina favorit kläder/mönster.
Fjärde från vänster är mina nya gubb byxor som jag klippt av till shorts Sofia!
Det syns vilka färgskalor jag gillar oxå.

image57

Mina nya skor som jag äntligen hittade efter typ ett halvårs letande efter sneakers.
(Inget skämt. Tror de är mer tillomed.) Har varit för kräsen. Blev inte ens kär i dom här,
men nu är jag det. Dom börjar bli lite smuttsiga men lyser alldeles för bländande fortfarande.
Jag är inte den som tycker om när kläder ser nya och fräscha ut. (Visst, det ska inte vara hål
eller äckliga fläckar såklart.) Jag tycker om när man ser folk som bor i sina jeans eller har
sina slitna skor till allt.
Då är man personligt klädd på riktigt.

image58

Ant Wars.

Lägger in alla bilder jag haft på min dator i några månader nu. Lika bra så kommer jag igång med nya foton. Har inte tagit med kameran ut något nästan, har kört lite b studio hemma. Den här coola svartvita tven tyckte Lena som jag bor hos att jag skulle ha på rummet. Det finns några kanaler med olika mönster av myrornas krig att välja mellan beroende på hur man har den 1 meter långa antennen riktad.
Jag visste inte då varför jag satte på mig en glansig fest blåsa inför den avancerade fotograferingen. Men nu i efterhand så känns det som att jag får fram något budskap om överkonsumtion och att man tror att prylar gör en lycklig. Okej bilden ser ganska lugn ut, men jag tänker mig en sorlig sliten morsa (detta ville jag få fram däremot, men tyvärr är mitt tuperade hår lite otydligt.) som sover hårt hållandes i sin kära tv. Eller nått :)

image54

image55
Här tycker jag att den sorliga slitna morsan kommer fram lite bättre.
Men nu verkar hon villa sula iväg sin kära tv.

Arty.


image50
Sexy times.

image51
Gumman.

image52
Och gubben.

Fast i nätet.

Jag har fått internet och är helt lyrisk.
Skulle köra en tupp igår när jag fick det efterlängtade messet att jag kunde hämta mitt paket nere på sabis (världens dyrast mataffär som jag tyvärr alltid handlar på för att den är närmast.) Jag kutade ner, kutade hem och struntade i att äta mat på hela dagen. Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att sätta på datorn. Men jag unnar mig själv de här, jag gör de. Jag är fortf sjuk och har inte sett solen på tre dagar. Hallå jag har ju internet, min dator ger mig ljus! Jag har snart liggsår på revven och stel nacke.
Vet ni, jag ska göra ett patetiskt försök att återvända till bilddagboken. Jag ska inte ens göra en ny sida, för ångrade mig, jag ska dock byta namn så kanske folk tror att jag bytt sida.. Jag hoppas alla mina svikna bildis polare inte ger mig kalla handen, jag förstår att det var ett stort svek. Men hallå en annan kan ju koppla upp sig på NÄÄÄTET igen. (grovt synskadad tant som vill vara inne.)
Nu lägger jag in en massa bilder här, kan man inte klicka till förra sidan när man går längst ner så klicka på högersidan. Måste verkligen fixa min blogg nu äntligen när jag har tid. Så de blir nått av den.

Vi ses på msn eller nån het porr sajt med milfar!

image49

MM.

Mustafa Mustaschi.
image43

image44

image45

image46

LEGO.


image34
Lego bitar.
image35
Lego bitar.

image36
Lego biter.

image37
Milhouse.

Me back.

image28
70-tals luggen, min älskade sminkning och mitt ljusbruna hår jag saknar ibland.


image29
Blond knopp och knopp.


image30
Ljushuvud.


image31
Nära inpå.


image32
Drömma.

Smulan.

Jag vill faktiskt oxå ha en bra kamera. Och det är faktiskt så att det är lättare att ta snygga bilder med en bra kamera för alla er som säger att det inte hänger på det. (bara folk med bra kameror som säger så.) Det hänger visst på det om man vill fånga just den stämningen, ljuset, färgerna osv. Med mina kamera kommer typ inget med i bilden, det blir inget djup och det är noll vidvinkel. Det blir alltid suddigt utan blixt typ tillomed i sol.. nästan. Man får så mycket gratis om man har en bra kamera. Då kan i princip allt bli snyggt. Kommer ihåg hur farscinerad jag var när jag lånade skolans förut och insåg att jag kunde bli bra på bild! Jag slapp ha någon konstig form på ansiktet, näsan blev inte en suddig bulle längst fram och jag var inte orange eller rosa eller vit i ansiktet utan hade faktiskt en normal hudfärg!! Dra mig baklänges. Ja det var underbara tider..
Men visst, jag har lyckats åsdadkomma (rätt ord?) endel med min lilla gråa plutt trots allt. Och endel konstbilder har det blitt under den senaste tiden. Ska låna pappas kamera nu snart och dra mig en riktig runda någonstans med någon.

Sally Mann
´s ord har fastnat i mitt huvud. Hon sa något om att det behöver inte vara mer avancerat än att ta kort på brödsmulorna under bordet för att det ska bli en häftig bild. Tänker ofta på det, att det enkla oftast är finast.


image47
Smula.

image48
Smutts.

Försten till stekpannan är ett stekt fläsk!

Det är grått men ganska varmt.
Jag har ont i halsen och har någon grad över min normala kroppstemperatur.
Jag känner mig lugn och lite förväntansfull.
Idag är sista gången på min streetdance lektion. Jag kan inte vara där, vi ska köra hype och jag skulle svimma om jag försökte det i detta tillstånd. Men jag har ingen lust att deppa förde.
Om 2 veckor kommer min arab bror hem till detta avlånga köttbullsätande lagom landet, min kusse springer ut i friheten och jag ser fram emot att stå och njuta av känslan, detta år i bakgrunden. Då börjar sommaren på riktigt när en skolavslutning betats av, nattdopp i iskallt vatten och myggorna börjar störa ens nattsömn. Jag känner mig så mycket lugnare och mer till freds i mig själv och mitt liv jämfört med för bara någon månad sen. Jag ser framemot den här sommaren och hösten utan något vidare prestationskrav. Nu känner jag äntligen den där frihetskänslan att jag kan göra vad jag vill med mitt liv! Jag ska njuta av svensk sommar, sitta på reggae cafeet vid skanstull, åka ut med båt i skärgården, bara softa och jag känner inte ens att jag vill steka särskillt hettsigt (!). Jag har blivit livrädd för att bränna mig och det ser jag som något väldigt bra. Sen vet jag att sommaren inte tar slut bara för att det blir höst här i sverige. För mig ska den fortsätta i något annat hörn i världen. Så länge jag vill, i princip.
Nu ska jag gå och köpa naturgodis, mina favoriter är dom där vita yogurt klumparna med knaster i, chilinötter och Myrnas "favvos" dom gröna wazabinötterna..! Mmm :) Jag har inte mycket pengar men på fredag kommer lite klirr i kassan igen. Jag har köpt underbara kläder från second hand affären beyond retro som kommer upp på bild snart, för jag har nämligen beställt internet nu! Hihi. Snart får jag andra säsongen av Heroes som allas kära Erko ska fixa till mig och i helgen ska jag bege mig till konstfacks vårutställning (tror den heter så den där jätte stora med massa nybörjar konstnärer) så är nån sugen så haka gärna på. 
Nu ler jag mot världen.
Ska hem och titta klart på "the planet" som jag hyrt från bibblan. Ojoj vår underbara lilla jord. Vi måste ta vara på den varje dag och pussa den extra mycket. Kom ihåg det!!

Peace <3

Conny the dog.

Nu har det hänt endel. Igentligen inte så mycket alls utöver det vanliga men jag har blivit gladare. Både ljuset och min egen inställning. Känner mig mer trygg och lugn i min vardag och längtar inte hela tiden någon annanstans. Jag går och skrattar för mig själv när jag läser min syrras klockrena mess (det senaste var om när morsan sprang efter mig överallt på cypern när jag var ett barre och skrek "månadspengen ryker!" (som om jag ens fick nån..) och några svenskar som var där satt o garva. Det värsta är ju nästan farsan som har massa kort på när morsan får kuta som en galning.. själv satt han i buskarna som en pappa-razzi... ho ho ho, och hjälpte inte alls till att sköta den förgrymmade ungen) och jag går och visslar på dagisgården som en gubbe med hängslen i sina bästa år.
Helgen var helt underbar. Det var sommar för er som missa, min baby var här nere och jag var på den roligaste festen på läänge! Vår allas kära Nille fyllde 20 och fick en överraskningsfest med ca 50 pers. Jag fick själv det när jag fyllde 18 så vet hur paff, rörd och lycklig man blir av det! Han var full som ett ägg när jag anlände vid tio tiden och likadan när jag sa adjö vid 16 nästa dag. Hela data ligan var där och vi hade så kul! Jag älskar att festa med grabbs speciellt dom. Vi bjöd in några fjortisar och lyssnade på håkan hellström i deras mobil,jag försökte ljuga om hur insatt jag är i politik,vi pratade HIRO NAKAMURA givetvis och skrek "helloooo new yoooooork!",Nille fick slängas i duschen hela tiden,det var varmt hela natten och vi satt ute i gräset på filtar sen drog jag och ett gäng pigga gossar på byns enda krog och dansade loss till kass musik,kom tillbaka till trädgården och försökte väcka alla genom att hoppa i deras sängar men det misslyckades, så vi tog mina sista 3,5or och bestämde oss för "att supa oss fulla"... För det var vi ju inte redan. Sen fick Conny fnatt brottade ner mig på en järnstång och bet mig så jag fick x antal blåmärken. Då förstod jag att det var läggdags för den karln och slängde in honom i lekstugan. En stund senare tittade jag in, då satt han och slängde skor i huvudet på John som grymtade något ont tillbaka och sa att nu skulle han fixa brudar innan han somnade in på plats i ett intensivt hickande. Det var helt enkelt en såndär röj fjortis fest som man inte vill erkänna att är så jävla kul ibland!
Nästa morgon (ca 2 timmar senare) gick vi för att handla pizza. Satt som ett gäng lodisar och väntade på att dom skulle komma och öppna. Det var tropisk värme och jag kände mig på så gött humör! Vi gick till Nilles bruttas gård där vi låg i gräset lyssnade på musik och jag hade en känsla av att precis allt var helt perfekt just då. Lever fortf på den där känslan. Känslan av att ha riktigt roligt och trivas så himla bra tillsammans.
Hihi. Life is wondeful. <3


Ey yo mother fuckers!

Ja nu har ni inte hört från mig på ett tag, jag har blivit stenhård hiphopare och "shiter i allt!" YO!
(okej, de här är min nya hårfärg. Tyvärr inte så koppar längre för de har solblekts då jag är ute 8 timmar om dagen, menmen)

image24

Här var jag redhead och knark rockare. Bilden togs för hänt extra. (jag har ju inge internet så kan inte lägga upp andra bilder än vad mina polare lägger upp på mig och såhär tycker dom om mig...:)

image26

Jag har lixom tunt hår.

Läste precis på en as snygg och cool tjejs bildis där hon skrivit "10 saker du inte visste om mig". Det var bara negativa saker om hur hon är känslig och har dåligt självförtroende, tror att folk hatar henne, vill vara som andra hon ser eller känner sig glad att hon slipper se ut/vara som vissa andra. Tycker synd om er brudar och grabbar och alla mellan himmel och jord. Hon är otroligt snygg (som om de vore allt men ändå) har en unik stil, är duktig på och fota, verkar ha det soft i livet ja såntdär. Men vi har ju så svårt att se det. Alla av oss från och till. Och dom här kraven på hur man ska vara. Inte för grå men inte "för mycket". Man ska hänga med så jäla mycket och veta allt. Vara lagom flummig mystisk och intressant. Unik. Va i helskotta de är vi ju alla om vi bara vill se det. Och sen är det överskattat att vara föör mycket oxå. Ha en cool klippning, speciella kläder från någon liten osynlig butik i något häftigt kvarter.
Men jag känner mig stark just nu. Jag är som jag är! Det är sant jag känner verkligen så just nu! Det är najs. Jag ler mot folk, jag uppskattar folk mycket mer. Dömmer inte på samma sätt. Jag är så glad att det går framåt för mig, jag kommer till viktiga insikter som gör det jäla mycket lättare för mig att leva. Wiihoo! Jag känner såhär exakt nu inatt när jag sitter här iaf. Och visst varje sekund är inte fylld av självförtroende och livslust men är det inte dom små stunderna av lycka som är livet?

Kombaja-majå kombajaa.

Tittade precis på en film som jag fick en jätte soft känsla av. Fares Fares road movie "Kill your darlings". Svensk-americansk. Den var riktigt snygg och häftig. Spännande mystiskt manus. Nästan lite David Lynch känsla på något sätt. Blev verkligen impad. På något dumt sätt så hade jag lägre tankar om den för att regisören är svenskt. Bra dumt. Tittade oxå på "Hata göteborg". Härlig rulle. Tycker om att den kändes så b.
Jag vill vara bakom kulisserna. Se regisörens lysande ögon och hettsiga kroppspråk, skådespelarna live, stämningen, alla som jobbar och sliter, perfektion, omtagning och roliga missar. Fascineras av den världen. Skulle verkligen vilja jobba med något inom film branshen. Eller bara dra ihop ett gäng och göra en halvseriös nogrannt genomtänkt rulle där alla verkligen är kreativa, ambitösa och vill skapa något. Sen är det oviktigt vad det egentligen blir av det. Jag älskar att drömma mig in i en overklig verklighet där allting är möjligt. En annan dimension av livet.
Varför jag är så djup beror nog på mina och Marias hyllningar till gudarna ikväll. Hahaha! Det började med att jag provade Marias sommarklänning och hon sa att hon tycker att jag har ett hippi utseende i ansiktet.. Då började det rotas fram hippi prylar och blev maskerad. Men vi liknade mera sigenare/siare tillslut. Tog med oss guran ut på balkongen tände ljus och flummade loss sådär som bara vi kan. Det är så kul när man känner den där speciella vänskapen som visar sig precis vid sånna här tillfällen. Innan hade Maria lagat värdens godaste käk. Taco bröd med ost, kyckling i marinad, roukola sallad ner i stekpannan och med ett hemligt recept vitlökssås till! Mmm hon är inte bara servitris utan även kock. Till efterätt blev det kiwi,banan,glass och varma mosade hallon till. Hit får man komma och lyxa, hemma är jag mer lat. På tal om flumm med kompisar - Sofia mitt minne av dig och Linda när jag var typ 5 barre och ni runt 14 när ni ligger på golvet, skriker att ni ser rosa elefanter, låtsas hetts knarkar och headbangar sitter fortfarande kvar på min näthinna! Jag har lärt mig av dom bästa... ;P
Nu ska jag sussa snart. Imorgon blir det shopping och jag ser så fram emot det! Ska köpa allt som jag behövt så länge nu men inte haft någon inspiration till att handla. Säkert solen som väckt mig till liv. På dagis går det bra, vi är ute hela dagarna, äter oftast ute oxå. Barnen är underbara tror verkligen på de där frihet under ansvar. Dom tar verkligen ansvar och hittils har jag inte stött på någon större konflikt med kiddsen eller trots av det grövre slaget som jag gjort på alla andra ställen. Jo visst det kommer nog det oxå men jag gillar verkligen pedagogiken och personalen där!
Slutklämmen i detta inlägg: Det är sant som du säger.. jag ska lära mig att släppa saker. Nu.

Alla är där.. Alla som är något.

Från förra helgen:

 

I fredags blev det vår för mig.
Låg i Hagapraken med maria och niklas och fick äta gratis lunch och fika hur mycket vi ville! Min nyfunna vän jobbar på cafeet i fjärilshuset. Det var varmt, grönt gräs, as goda nig... no no no I mean Wajnerbreds!, soft reggae från luren och en stor fet puff!! (okej en cigg, ja förlåt mor och ni som tar illa upp över mitt ohälsosamma beteende.) På kvällen följde jag med på middag med denna väns kompisar. De var roligt och konstigt minst sagt. Han som heter Peter i Hey baberiba gänget satt och rå stötte på oss. Vände hans stol mot vårt bord, dregglade och sa till en att hon kanske har en pojkvän i slutet av kvällen. Nä tror inte de va sa vi. Gick vidare till Soup bar. De värsta jag varit med om i snobb väg. Där va "alla som är nått". Har aldrig kännt mig så obekväm och granskad med onda blickar förr. Alla killar var stiligt klädda och jag tyckte att jag hörde deras sliskiga tankar om vilka slynor som var där. Alla tjejer åmade sig och söp utav bara helskotta och killarna skulle dra näven i luften till "call on me" och känna att dom ägnde dansgolvet med sina avancerade moves. De var som att jag hamnade mitt i smeten i stockolm, sverige, kändisarnas helg liv. Jag drog rätt fortf och det var underbart att komma ut och få lufta sina svettiga armhålor i nattluften och dra till Niklas gänget där jag får gå säckligt, ha smuttsiga gamla gympadojjor, snacka grovt och "otjejigt" och dra torra julia skämt.


(inget on om dom jag var med för dom hade oxå haft tråkigt och gick en stund efter mig.)

RSS 2.0