Något att berätta för barnbarnen.



Sommaren springer iväg och ingenting är sig likt och allting är samma sak. Jag börjar känna mig töntig och pateisk som bara pratar om mina drömmar när inget blir gjort på riktigt på något sätt. "Nu ska man leva livet nu är man fri!" Jag gör mindre saker än vad jag någonsin gjort. Eller gör jag? "Alla andra gör." Jag är inte orolig. Jag är rastlös. Jag är trött på mina enformiga tankar och tråk. Därför jag nästan inte vill skriva här före allt är fixat.. Så att säga ;P See ya.

.


Sakta går hem genom stan.



Valdi fiskar maten.

Hanarna har färg.


Kärring Galen.

Finne Sprall Glad Titut.


The gang.

Julia-ius (Putte?).


Badkrukor.


Sakta går hem genom stan.

Jag Valdemar Boege Myggisch satte oss på en liten gräsplätt vid djurgårds vattnet igår. Soligt, en massa svanar som fräste, bikiki och lite vind. Vi doppade bröd i potatissallad, åt kyckligklubbor, oliver, banan, vindruvor, mandarin, naturgodis och drack bira. Valdemar matade en and med en bröd bit han satte på sitt skosnöre och retade anden med att lyfta foten upp o ner så han fick hoppa efter födan. De var två änder som ville ha. Sen grävde han fram en kruka ur gräset för att träna inför sin arkelogi kurs han ska gå i höst. Han var roligt underhåll. Jag tänkte bada men var rädd för svanen.

Vi gick vidare till mosebacke och tog en öl med utsickt över stockholms gröna karlsson på taket, tak. Spraller Dan o hans finska polare kom. Har saknat hans hopp o stutts! Tyvärr skulle han jobba nästa dag så de blev inge dance place. Vi fotade med hans balla kamera och drack shots för att bli pigga. Sen vart de mörkt och Myggisch kära vän Julius med roliga kläder kom. Han såg precis ut som allas morbror Putte gör (gjorde i unga dar). Skrämmande lik men Mygg tyckte bara att man alltid måste hitta nån i Förströms släckten som ens "ragg" är lik.  Vi  gick till sleven och köpte en chilikorv med chilisås stark senap och mycke ketchup! Mmm :) Tog ett nattdopp vid eriksdalsbadet och det var grymt skönt! Bara jag som insåg de o simmade omkring med sjögräs slingandes runt benen. Jag gick inte ens upp för att de var kallt utan för att jag fick kramp i armarna när man inte kunde nudda botten.

Idag sov jag nästan hela dagen o drömmde konstiga drömmar om kartonger som såg ut som ormar som jag hånglade med. Nu är jag hungrig som en gnu.

See ya.

Nu är det enkelt.

Jag ska flytta till pappa ute på ekerö, villa, landet. Jag hoppas jag får jobb därute o slipper pendla. Om jag pendlar får jag åka med pappa varje morgon o får jobba social inne i stan. Kan hitta på saker med kompisar efter jobbet = lägga ut pengar. Därför vill jag leva ensam därute. Bara jobba. Sen resa. Äntligen.


Blablablablabla.

Jag har fått slappna av i nästan två veckor första gången på typ ett halvår. Här håller jag mig borta så mycke de bara går. Dels för hennes jävla suckande hela tiden och för att jag själv inte trivs i denna inrökta mörka lya. Enda positiva är läget... typ. Hon ser bara allt jag missat på. Inte vad jag gör. Hon slipper mig typ alltid då jag bara jobbat, varit bortrest eller hos kompisar. Ändå hittar hon en smula ost på diskbänken och måste klampa hårt över parkett golvet och sätta på typ alsång på skansen på högsta volym. Nä de är inte överdrivet de måste verkligen vara så att väggarna skakar så man inte kan höra sina egna tankar. Eller så snarkar hon så man inte hör sina egna tankar. Man blir ju en liten rädd mus när hon säger till om saker för hon blockerar totalt och kan inte på något sätt se att hon själv kan missförstå en situation eller ha fel. Men de finns inte i hennes babbel värld. Där finns bara hennes kära telefon full med skvaller. Shit vad skönt de ska bli att flytta. Jag blir typ lycklig var jag än bor för fan!
Annars är livet bra. :)
F.Y.

Hittar saker.

CocoRosie och Crystal Castles är bra musik jag funnit.





Lyssna på
Nirvana - Lake of fire
Rage against the machine - killing in the name

Jag dunkar dom i ett.

Jag sitter hemma hos stoffe själv för tredje kvällen i rad nu för att han är på sundsvalls gatufest och jag har inte råd eller lust att se band o dricka öl just nu efter förra festival helgen. Så jag har ganska tråkigt och får ont i huvet av datorn. Vågar inte gå på skogspromenad för de finns björn här. (haha okej mest för att jag typ kommer bli utelåst av hans päron). Vill ju getta till varmare breddgrader som ni vet vid de här laget. MEN jag måste faktiskt erkänna för mig själv nu... Jag är TYP sugen på hösten. Jag är sugen på färggranna träd, dovt ljus, svala dagar, höst jacka och kall luft i stupen. Herregud.

onneksi olkoon.

Jag kan inte dikta som min syrra men jag kan beskriva varför mamma är den bästa mamman i världen!
Hon strålar nästan alltid av glädje och ler med sina glittriga smala ögon. Skrattar högt och pratar på om allt mellan himmel och jord. Ställer alltid upp, har alltid tid med ett lyssnande öra. Kommer med sina visdoms ord, ger en stöd när man behöver men säger till när man borde tänka till. Men säger aldrig vad man ska göra, det får man lista ut själv. Bryr sig så otroligt mycket och vill en alltid väl. Sätter alltid sina barn först så hon nästan kan glömma bort sig själv. Hon har stått ut så mycket med sina bortskämda barn. Överöser oss med kärlek. Berättar om hennes spännande resor över jorden och hennes intressanta barndom med 9 syskon. Hon ger en självförtroende och styrka. Lever i sin lilla lägenhet med utsikt över ålands vatten. Står vid fönstret med händerna bakom ryggen och älskar livet (haha ;P). Lagar underbar panerad fisk, afrikans safaripanna, kyckling wok, egna köttbullar och hittar alltid något nytt recept att testa. Förstår inte hur jag klarar mig utan hennes mat nu när jag tänker efter! Tycker om det enkla i livet. Njuter av vardagen och inspirerar en. Trots hennes "hettsiga förströmska" yttre är hon lugnet själv. Därför är hon världens bästa mamma som jag liknar mer för varje dag! :) Jag älskar dig!




Dom här har hon lyckats uppfostra till folk!

Och hans namn var greve Christoffer Åkerlund KRÅK.

It takes no time to fall in love
but it takes you years to know what love is

Den meningen har flygit runt i mitt huvud mycket på senaste tiden. Jag har plötsligt insett att världens finaste underbaraste människa älskar mig.. mig? Han känner mig kanske bättre än jag känner mig och vi har gått igenom både så mycket skit och så mycket underbart. Och ändå håller vi. Jag förstår seriöst inte hur vi lyckas. Båda våra liv är helt snurriga och upponer vända just nu. Vi vet inte hur vi ska ta oss härifrån. Vad vi ska göra med vår framtid. Hur fan gör man när man har olika önskningar men vill vara tillsammans? <3
 




Peace.

Festivalen var underbar, glad, positiv, spontan, röj, drag, öl, folk, trängsel, musik, musik skapande, svettig, kall, mysig, stinkande, bajjamajja, kramig, skrattande, ont i benen, trött, sliten, hungrig, langos-ig, gräsmatta, skavsår, lycklig, gemenskap, shottar, plastglas, munspel, plast spade, rök-ig, pussig och utmattande.
Jag kom in på campingen. Jag levde för stunden. Jag stod bara i publiken till dom jag verkligen ville se, hade ingen "status pricka av lista". Jag var på gott humör och hade energi. Jag träffade så otroligt fint folk. Jag hade skumma seriösa diskussioner. Jag älskade alla... Och jag drack öl för ett år. Mmm :)





















Mer bilder på FingerCharlie@bilddagboken.

RSS 2.0