Whata

Va fan.. Läste ett gamalt blogg inlägg där jag skriver att ungen i "The shining"s finger heter Tony.. Och så har jag döpt om mitt bildis namn till "FingerCharlie" efter han... Va i helvete heter fingret???


Mä.

I morgon är det min födelsedag. Jag blir 20 barre och får handla sprit. Jag tror jag har glömt hur den där speciella pirr känslan känns som man hade när man var kidd. Jag hoppas jag blir rik. Här hos pappa bor jag i ett ganska stort rum, äter frukost ute på morgonen, vi har får som bäar som fan när man går förbi och säger hej, dom är tjocka och ser ut som kossor. Igår hade vi städdag hela dan o sen badade jag bastu.
Den här sommaren har det inte blivit mycket beach life. Men jag har vart på massa roliga partyn. Så jäla mycke party. Nä fy vad jag är seg i bollen idag. Lägger upp några bilder på mig o Fina Lina. (Linas pics)




Fina Lina.


Plötsligt händer det.

Nu händer det. I can feel it. Jag vill inte sätta ord på det. This Focking Förändring. Äntligen. Jag måste hålla andan för att inte pusta ut för tidigt. Plötsligt betyder allt allt och ingenting. Hur kunde jag förändras så mycket? Är jag jag? Sen när betydde inte de viktigate så mycket alls mer? Jag är på väg nu och känner mig nästan fri. Fan vad segt det kan gå. Men sen plötsligt händer det. Livet är bra coolt. Jag behöver omges as folk med drömmar och viljekraft. Komma bort från allt klagande och förvirring. Jag kanske är ego. Men jag har bara det här livet och det kan bara gå på ett sätt så bäst att styra det åt mina drömmar och ingen annans. Jag vill att det ska vara soft, chill, nice.

RSS 2.0