Godmorgon jucie. (fast nu är de kväll och regn)






Just becouse Im a star in black eyebrowns.





Tha art chicks.

Lite fortsättning på vårt kolektiv liv över helgen med Deniiboii:

Bakfyllan hindrade oss inte från att bege oss ut i våren. Hamnade på cafe string, chocklad (=såklart). Drack världens godaste iste men skänkte tyvärr inte pengar till att dom ska få klona sin katt. (förut var de att stöda invationen av norge) Vi spelade plump efter att ha sprungit över gatan till sleven o köpt den sista kortleken dom hade som kassörskans chefs 6 månaders baby hade bitit söder förpackningen o ändå fick vi inge rabatt för hon la över problemet på oss att "de är den sista så vad ska ni annars göra". Haha :) I ett hörn satt världens snyggaste typ 14åringar med solglajjor svart hår o putade med läpparna hela tiden o var väldigt svåra. Sen gick vi söder stads vandring hem för att laga tacos. Vi åt tills vi sprack o Denni berättade om läskiga gay killar som blivit kära i honom. Chillade i en hög, spelade tetris på datorn o jag ritade ett porträtt av vår käre nya vän. Nästa morgon väckte solen o musiken oss igen. Ut med stekpannan o blåbärskopparna i solen för frukost o mer kortspel. Vi njöt sönder. På kvällen åkte han hem o jag gick till Maria o pratade om hennes härliga pappas liv. R.I.P. (Min lilla mio <3) Så här skrev Deniiboii på vår couchsurfing sida om sin vistelse med oss:


Two girls, one place and one awesome time.
Since the first second I felt like Im staying with old old old friends and
we were just hanging around. I had so much fun chilling with those two.
Even if just one chick (Hanna) is an engineer and can play tetris, hihi...
BUT on the other hand, Julia can do one of a kind potrays!! So its equal
again, hihi, okay?...
We played cards in the sun, walked through Stockholm, cooked together, went
to a really cool concert night, played piano and the rest we were just
listening to good music or were talking.
May I please get this cool time as "take away" so that I always can have it
again and again and again questionmark
Girls, see you in summer in munich...
Thank you for this really nice time...


:D:D:D De blev nästan en tår när vi läste detta!

Peace.



Take your mama out 2nite!

Saker jag gillar i mitt liv just nu:

Att skriva komentarer på Linas bilddagbok bara ibland o då skriver jag massor så hon blir överraskad o (förhoppningsvis) glad!

Komma hem tidigt från skolan o vara själv i några timmar o lyssna på as hög musik (ibland i badet).

Vakna tidigt oberoende när jag gått o lagt mig för att rummet är så ljust även med persiennerna nere.

Rita, måla o vara kreativ igen tjoho!

Träna på att stå på huvet, för nu har jag kommit upp! Sen ska man tydligen shaka aset i den positionen...

Njuta av solen på gräsmattan utanför oss, helst med musik o käk. (Idag snöade de typ haha)

Märka att jag lär mig en massa på multimedian o engelskan o att man NÄSTAN kan kalla mig pluggis... (Förutom att jag ska läsa en engelska bok på över 100 sidor tills imorrn hahaha)

Träffa massa nytt folk hela tiden i skolan, couchsurfers o nya vänners vänner.

Kolla på Grays Anatomi!!!


Tha nite.

Dansade som galningar igår. Först till två band "This is head" (AWESOME) och "Bad hand" (AWESOME, dom hade två trummisar o en tv i mitten med ansikten på som sjöng, ingen sångare) sen till massa annan grym musik. Jag verkligen gick in i musiken o hade all energi i världen! Så jäla skönt att slippa dom där cigg breaksen. Säkert därför jag orkade så mycke oxå. Min Hanna o jag hade shorts o bekväma skor som gjutna för ett dansgolv. Vi ägde totalt givetvis. Vår couchsurfer Deniiboii från tyskland som vart på meditationsläger i alperna i 10 dagars total tystnad var med och Mike tv, Hannas dude. Deniz har så mycke positiv energi och är verkligen sig själv. Han ställde sig längst fram vid luckan där de inte står någe folk vid scenen, till första bandet då alla bara ska se svåra ut o hetsdricka öl fast låtsas som att dom bara står o sippar, och rockade loss totalt med sin lilla blåa smurf mössa. Man får en skönare mer vaken fylla utan cigg med. Okej jag tog en... Träffade Pato Loco o medans mitt gäng typ hängde i mig för att få mig att stanna inne så sprang jag ut i hyssterisk abstinens o trodde att ciggen skulle frälsa mig. Rökte en. Var ganska full så ja den kändes inge speciellt. Men sen gick vi ut igen o jag tog ett bloss från hans cigg o de smakade illa. Så inge mer av de. Idag smakar jag SKIT i munnen även om jag borstat tänderna och druckit cola. Så jag lärde mig att jag inte behöver en cigg på fyllan heller. Visste redan innan att detta skulle hända, så lät de ske och de var tur för nu vet jag att jag slutat på riktigt om jag klarar mig på fyllan med!!! YES! (ja jag klarar mig på fyllan eftersom jag inte började hetsröka en var 10onde minut efter den, utan blev äcklad)

Träffade mami igår :) Hon fick se min lägenhet o prata tyska med Deniz. Vi sprang runt på stan i lite shopping, jag hittade två rosa bambi saltkar, trosor o två glasögon hem för provning. Åt uppe på kulturhuset med den underbara utsikten. Pasta och svampsås mm! Sen en liten fika oxå. Å de var en så mysig dag vi pratade så mycke o nu saknar jag dig mami!

Life is life na na na na naaaaaaa! Å jag har mina renar.



Fimp soppa.

Jag vet inte varför jag bestämde mig för att sluta röka. Kanske var de när en ca 40årig tjej på ica handlade 4 paket cigg o var så sliten att hon såg minst 10 år äldre ut. Hon hade hes röst o gula långa naglar. Det bara hände iaf o plötsligt satt jag o läste om abstinens och belönings system i hjärnan. I 3 dagar var det de enda jag tänkte på och det enda jag pratade om med alla. Jag trodde nånstans att jag inte skulle klara de, att jag bara fått för mig nånting. Det har knappt gått en vecka än så jag är fortfarande på helspänn, men jag har fått som nån uppenbarelse. Att mitt rökande varit extremt destruktivt. Jag känner mig fri på riktigt. Som att jag kan njuta av solen på riktigt o inte för att jag tar en cigg. Jag har inte varit riktigt arg, stressad eller ledsen ännu... Fast jag har vart med mina kompisar o druckit öl när dom blossat sönder! :D Så vi lär se vad framtiden har att erbjuda. Jag känner mig pigg iaf!

Kanelbullar, snus och ett sjungande språk.

Soffsurfare anlände! Stefan från Brazilien som är halv tysk o pluggar där just nu och Laura från Holland som är halv fransk o bott första halvan av sitt liv där. Super trevliga söta människor. Kan prata 4 språk var...(!) Så stefan snappar upp svenska ord hela tiden o Laura är grym på svenskt uttal. Vi lagade mat när dom kom o drog på fest till Camilla. Att typ alla tjejer utom en var blonda där var lite komiskt. De blev ett riktigt bra partaj med en ovanlig mix folk. Mina cs stortrivdes, Laura provade snus o trodde jag försökte droga henne typ. (nästa dag köpte hon en egen dosa) En karate proffs tjej var där o en annan soft brud som ska ta med mig på nån ball typ underground klubb om några veckor! Älskar att träffa nytt folk. Vi skulle ut men sen var alla så trötta efter hettsigt dansande så vi drog till mackan vilket Laura tyckte var helt genialt att vi svenskar avslutar kvällen på de sunk haket. Nästa dag gick vi runt i vårsolen i gamla stan i kvarter som jag inte varit på, på 10 år typ upptäckte jag... Så de var intressant för mig med höhö. Vi åt glass på ett torg o kunde sitta utan jacka. Vi åt varm kanelbulle och satt vid vattnet med hundra andra. Kollade på utsikten från katarina hissarna o traskade runt de var as mysigt. Gick hem o lagade Guacamole och Tzatsiki från scratch, kyckling och ris. Skulle göra hemmagjorda köttbullar men vi var så sugna på de där. På kvällen kom Elisa o Sara över. Vi hamnde på Marie Levaue vilket var helt okej. Synd att dom inte spelade mer rnb så jag o Stefan kunde dansa lite dancehall ihop! De var bara electro tjaffs hela kvällen. Sånt som är kul en halvtimme högst. Alla var as trötta ändå, så de blev kebab o hemgång. Nu imorse åkte Laura hem efter ett fint tacktal till mig o de känns så kul att dom uppskattat de så mycke! Jag har verkligen tagit hand om dom som en liten ansvarsfull mamma :) Tänk vi träffades 3 random folk bara sådär o så umgås man värsta intensivt en hel helg o sen hejdå. De är spännande. More love in the world. De är så klock att Camillas fest blev bra oxå, dom fick verkligen se hur vi svenskar är på ett sätt man inte upptäcker bara på krogen eller stan. Just nu kollar Stefan in skansen o jag ska softa här hemma tror jag. Har fått en braziliansk rulle av honom oxå "Central station" :) Och en lång brasse lista på spotify. Aaawesoome!
En skumm grej är att han vill alltid gå in sist genom ytterdörren men stänger den aldrig...

RSS 2.0