Smulan.

Jag vill faktiskt oxå ha en bra kamera. Och det är faktiskt så att det är lättare att ta snygga bilder med en bra kamera för alla er som säger att det inte hänger på det. (bara folk med bra kameror som säger så.) Det hänger visst på det om man vill fånga just den stämningen, ljuset, färgerna osv. Med mina kamera kommer typ inget med i bilden, det blir inget djup och det är noll vidvinkel. Det blir alltid suddigt utan blixt typ tillomed i sol.. nästan. Man får så mycket gratis om man har en bra kamera. Då kan i princip allt bli snyggt. Kommer ihåg hur farscinerad jag var när jag lånade skolans förut och insåg att jag kunde bli bra på bild! Jag slapp ha någon konstig form på ansiktet, näsan blev inte en suddig bulle längst fram och jag var inte orange eller rosa eller vit i ansiktet utan hade faktiskt en normal hudfärg!! Dra mig baklänges. Ja det var underbara tider..
Men visst, jag har lyckats åsdadkomma (rätt ord?) endel med min lilla gråa plutt trots allt. Och endel konstbilder har det blitt under den senaste tiden. Ska låna pappas kamera nu snart och dra mig en riktig runda någonstans med någon.

Sally Mann
´s ord har fastnat i mitt huvud. Hon sa något om att det behöver inte vara mer avancerat än att ta kort på brödsmulorna under bordet för att det ska bli en häftig bild. Tänker ofta på det, att det enkla oftast är finast.


image47
Smula.

image48
Smutts.

Kommentarer
Postat av: Lina fucking jävla TUSS!

Me like strumporna alot! Bilden cokså så klart! xD

2008-05-23 @ 16:52:32
URL: http://lintuss.blogg.se
Postat av: julietta

haha tack! fatta vad poppis dom är på dagis!

2008-05-23 @ 18:01:12
Postat av: Annasofia

smuts-bilden är ju totally underbar! "dirt is matter out of place" tänk på den du... glömde förresten skriva tidigare att jag diggar ditt sängöverkast stenhårt, är det lenas eller ditt eget?? din stil får mig att tro att jag är tillbaks i ett sjuttiotal jag aldrig levde i. ett romantiserat tidevarv då alla var glada och snälla och fina och brydde sig. och jag tror det va så också! stilen på allt från sextio-sjuttio gör mig knäsvag, vackrare kan inget vara. du skulle älska vårt kök... kolla bob dylan-dokumentären, den är fet! efter det kommer du lyssna på dylan dygnet runt. =)

2008-05-24 @ 10:23:10
URL: http://ordinary-justlikeyou.blogspot.com
Postat av: Annasofia

ps. såna strumpor vill jag oxå ha.

2008-05-24 @ 10:30:00
URL: http://ordinary-justlikeyou.blogspot.com
Postat av: Cornelia

älska enkla bilder!

2008-05-24 @ 16:17:52
URL: http://kolila.blogg.se
Postat av: julietta

hihi du gör mig så glad! jag dyrkar 60,70-talet. helt underbart att jag tydligen får fram mitt budskap då! ja ska se hela er fina lägenhet och den där filmen :) har ni sån där stor lampa som hänger lågt över ett runt köksbord med gamla stolar? de är mitt drömkök. Sitta där o mysa med sina kaveris mm :) strumporna är från topshop!

2008-05-24 @ 19:40:32
Postat av: Annasofia

nej vi har ett stort, grönt tyg med 70-tals blommor på väggen över köksbordet, en grönbrun taklampa i stengods, (snarare 60-tal) en knallorange duk, också med 70-tals blommor, och en kökssoffa i mörkbrunt trä.

2008-05-24 @ 23:03:09
URL: http://ordinary-justlikeyou.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0