Finkan är pra finkan är praa!

Nåmen kivva jooooliii! Glöggen är uppdrucken, tomten har åkt hem till norra finkan och alla rullar fram av julmatin. Det blev hemgjord sill, parfym pengar o böcker presenter och Lasse B såklart på morgonen. Jonathan fick mandeln o ska bli gift, vi fick små söta visdomsord på plaserings korten o tomtemammorna i huset har jobbat arslet av sig inför detta firande. Vi har spelat massa Lida kortspel då mammi förlorat o önskat att jag inte vore född eller åtminstånde att hon skulle ha uppfostrat mig mindre smart, diskuterat religion och stjärntecken för full frys. Vi har saknat Mysan, Sofia och Martin men mera mat blev de ju till oss! Vi lyssnade oxå på ett band som Förströms familjen spelade in till mamma då hon var 25 år och bodde i Österike. På den tiden då det varken fanns facebook eller sms utan bara hederliga handskrivna brev på posten. Så alla syskonen är runt 20 års åldern o de var så gulligt att jag dog! Nu ska jag kureras på mammas spikmatta o sen ta båten tillbaka hem till mera julmat imorgon. Jag förstår att man bara äter de en gång om året man blir ju helt slut. Hyvää Joulua! <3

Tillbaka till Framtiden.

Vad skönt det är när jag slutar jämföra mig och tänka på vad jag "borde" göra. Nu blev mitt huvud klarare och jag tänker göra det som verkligen känns rätt. Ingen London i vår alltså. Men skulle kunna tänka mig jobba i Barcelona, gå på folkhögskola eller bara jobba i några månader till o sen couchsurfa Europa. We´ll see :)

The real stuff.

Varför lägga energi på att ens sända dom en tanke? Låta lite bitter o beklaga sig över att "inte hela världen är lika ärliga o schyssta som mig". Men jag märker status jakt så tydligt. Eller vad det nu är jakt på. Bekräftelse, makt, vara inne, vad vet jag. Ett ex, sånna som har hört av sig mycke om hur dom saknar mig när jag var i aussie men inte "har tid" att ses nu. Det finns inget som heter så inom vänskap för ett litet sms om att man bryr sig har vem som helst tid med tillomed Barack Obama! haha :) Jag tycker jag kan se de på så många håll men vill inte bli högfärdig o tro att jag är bättre än andra. Men jag måste säga att de här med äkthet är jag bra på. Jag värderar att bara ha några få riktiga vänner än en lång lista bekanta på facebook. Jag ger mycke av mig själv, bryr mig, ställer upp, kommer med råd, hjälper har alltid varit så. Kanske därför jag förväntar mig mycke av andra oxå. En av dom finaste komplimangerna jag fått var av en kille i aussie som sa att jag är så "genom snäll på riktigt". En annan var från en kille i london som sa att jag "inte bryr mig om vad andra tycker bara är mig själv". Ja de har han rätt i till viss del, men jag är oxå osäker om hur att vara då och då. Nu ska jag inte spegla mig i mina egna solglasögon mer o göra put mun. Det är skönt att kunna sålla bort människor ur sitt liv iaf. Nice att de finns så många på jorden så man kan välja att umgås med sånna som har samma syn på livet. Som ser möjligheter o är positiva. All löv till er jag har många underbara vänner! <3

Lussande idag mys!

Bra grejer!

http://thecompletetruth.blogg.se

http://denperfektapartnern.blogspot.com

Bra grejer!

Carpe diem.

Mina störst intressen just nu i mitt något innehålls lösa liv:

  • Titta in i folks julbelysta hem och fascineras av hur många bon de finns här i världen o så många olika hem
  • Laga mat med Hanna
  • Lyssna på musik på morgonen
  • Lyssna på ungarnas konstiga, roliga, smarta terorier om livet
  • Tänka på att livet är större then i ever could imagine!
  • Kolla på paradise hotel i smyg och vara riktigt insatt. (tillsammans med en viss person som nog inte vill erkänna hennes hemska besatthet!)
  • Glömma hem nyckeln

Coolt.


The poser part of life.



Cat women dance off.

















Hanna Är bäst. Go Hanna.

När färg tven kom fick alla måla sig.

Tycker om att åka till pappa på helgerna. Vi käkar god mat, myser vid brasan, kollar film o har alltid intressanta diskussioner. Igår tittade jag i pappas gamla fotoalbum från att han var 12 tills han träffade mamma. Så konstigt att tänka sig ens föräldrars liv innan man ens existerade. Innan dom behövde vara ansvarsfulla och förebilder. Jag kände att jag skulle inte vilja byta bort mitt liv för alla pengar i världen. Jag vill ha det precis som jag har det just nu. Länge leve 70talet dock. Jag får skapa mitt egna 70tal nu. Kan börja med att köpa film till en av pappas polaroid kameror som han kläckte ur sig först igår att han äger!!! Skepp o hoj!


Inspiration.

Konstfacks julmarknad var cool.
Det fanns gossedjur som var foster, lego örhängen, cupcake pärlplattor, böcker som var lampor (plast där pappers sidorna ska vara igentligen o så en glödlampa inuti som man inte såg), tetris ljusstake som man kunde bygga ihop själv, örhängen med starke adolf, bokmärks änglar som var gamla kärringar, coola babykläder, finurliga påhitt och en massa bedårande affischer och tavlor.

Vintidge market i skrapan var soft mä. Hittade två sjalar en typ svart,brun/grå rutig och en lila,vit,blå med rosor. De stod en dude och målade en grafitti tavla.

En mysig dag, ringde ca 10 kompisar var av typ ingen svarade o dom som gjorde de hade inte tid så de där skojiga missade ni hangover folket! :)




RSS 2.0