Jag står bara och hånglar med en skyltdocka.

Scenarium:

Jag står på gina i götgatsbacken med ena handen på en skyltdockas kind och trycker mig mot den med ett försök att stoppa tungan i munnen på plastfiguren. Maria står beredd med kameran o garvar att hon inte lyckas knäppa kortet, något fel på luren, så jag får stå i samma bisarra pose i evigheter. Jag garvar till och brevid mig uppenbarar sig ett av mina dagis barn med hennes mamma. "Jaha vad händer här då?" Säger en chockad/förvånad mamma. Jag sätter handen på dockans axel och säger lite checkt "Jag står och hånglar med en skyltdocka." Som om de vore den naturligaste saken i världen.. Lite garv, jag är i chock vi utbyter lite "hur mår du" fraser o sen börjar ungen gråta när mamman frågar om hon känner igen mig och vi flyr från varandra i skräck o jag vet inte ens om vi sa ett riktigt hejdå. Hahahaha. Ungen var på invänjning förra veckan så jag känner henne inte ännu plus att hon är jätte liten så hon kanske grät för att ordet dagis bara almänt skrämmer henne. Men ändå... Höjden av pinsamthet. Dagis fröken är sexist och säkert pedofil. Eller kanske full mitt på blanka dan. Fy fan. :P

Tagga mig.


Mitt gamla rum hos pappa.


Våran utsickt i December.


En del av Hannas lägenhet innan jag invadera.


Hannas fina söndriga soffa.


Första soliga höstdan på typ hela hösten.


Mina rnadiga strumpbyxor.


Jag innan jag färgade håret. (Idag blev det mellanblont,koppar,jultomteröda toppar..)


"Helikopter" affishen.


En dag när jag fikade med Lina.


Min julklapp till Sofia o Martinjo.

Mer bilder imorrn gonatt!

Where are u weirdos?

En kompis tycker att jag är kräsen vad gäller killar. Men jag vill inte ha nån med omogna åsikter, hårt knutna jympa dojjor, ful accent, ingen världsbild eller som lever på sina föräldrar. Ibland kan jag bli rädd att jag inte ska träffa nån vettig att skaffa familj med i framtiden. Som både är kreativ, impulsiv, lugn, mogen, energisk, världsvan, snäll, pålitlig ect ect. Tänk om jag skulle hamna med en tråkig, lat, aggresiv, grå typ lixom.. Som dricker 3,5or framför mtv och inte vill ta hand om disken eller ungarna för att han ska spela dataspel. Men det är nog bara en sån där läskig bild man växt upp med från vecko revyn på 90-talet då man var på ett sätt som kille o ett annat som tjej och det var ingen som gick utanför ramarna. Jag kanske inte har tillräckligt koll på min samtid eller så har jag stött på så mycke omogna killar på sistone. Var är dom där galna färgglada typerna? Dom som är typ som jag fast kille. Som älskar att filosofera och prata om allt, har clown kläder och skulle kunna få för sig att måla en tavla kl 3 på natten av uttråkning. Jag måste väl söka mig till mera estetiska krettsar. Just nu känner jag mig som en brunstig tiger bland massa sengångare. Jag är ju inte sååå konstig, men måste alltid känna mig skummast. De är ju trevligt men vill träffa folk som är totalt vrickade och kan förvåna mig. Inte många som gjort den senaste tiden.



Ja tack! Himlen och jordens 2 snyggaste.

Just some philosophy.

Jag trivs så bra på mitt dagis o känner nog för första gången på riktigt att jag är uppskattad o gör ett bra jobb på en förskola. Personalen är underbar (så som man normalt ska vara på en arbetsplats men förskollärare brukar tråkigt nog vara arroganta, skrikiga och as petiga med att dom inte ska behöva röra ett finger extra än någon annan och ser gärna ner på en när man är vikarie och yngre.) Tyvärr kan jag bara stanna till slutet av januari när den sjukskrivna är tillbaka men hoppas på mer där.

Helgen var trots allt efterlägtad. Jag mötte upp med Camilla, Miriam och Mackan som drog runt på en galen krogrunda i typ hela stan. Vi hamnade på ett salsa ställe fullt med flirtiga gamla spaniorer, geekar o eldigt folk. As härlig stämning. Dance off och nummer byte med en snygg tysk, men när han öppnade munnen med den där extremt osexiga accenten kunde jag knappt ta de. Tänk vad mycke sånt betyder..

Väldigt osexiga accenter på engelska:
Tysk
Finsk

(kan nån komma på nån mer?)

Väldigt sexiga accenter på engelska:
Fransk
Scottsk
Brittisk
Aussie


Drog vidare med packet på hemmafest i en sccchyyysst villa. Killar med backslick och pike som var super trevliga! Några krossade fördomar. Vi slöddra politik och jag hade bara så himla trevligt. Idag knarkar jag Grejs änatami. När jag är bakis är jag väldigt känslig. Jag gråter ofta av lycka till minsta lilla moment i programm, film och filosoferar en massa om livet. Tittar ut genom fönstret och älskar min situation. Man ser rakt in i folks hem i huset mitt imot och det är som om alla fönster är små tv skärmar. Folk som påtar runt i sin ensamhet helt ovetande om den läskiga grannen bakom gardinen. Man lever lixom ett annat liv när man är ensam. Som om man är två personer. Man kan glömma bort hur det är att vara själv när man umgås och viseversa. Interesto.

Bakis meditation.

Efter ett hårt träningspass på gymmet med Hanna i fredags var vi stolta och möra och samlades upp på "den skrattande ankan" med Maria o hennes jobb crue. Efter två öl skulle jag o Hanna gå hem kl var 2 o vi skulle verkligen dra. Men vi råkade typ stanna... o de blev as kul. O 5 personer vi inte känner följde med hem till oss på galen efterfest. "Hobbieturk Peeeer med orange frilla" sov över o nästa morgon kom Micke över bjöd på te o sen låg vi alla o försökte meditera på golvet till min meditations skiva, jag garvade alldeles för mycke dock för att falla i trans. Kan ha vart värk-sömn tabletten som jag tog för att försöka somna igen som gjorde mig lite speedad. På en skala från 1 till 10 hur störd jag var tyckte Peer att jag var en tia.

Hanna har köpt världens finaste 70tals tyg på ikea som vi ska göra stora kuddfodral av och ha på min säng som ska vara soffan. De kommer bli så fint vi är kreativa som små tomtar.

Igår drog jag Emma o Timpan på krogrunda i dom fiiiiina kvarteren runt sture, allt var så dyrt men bestämde oss tillslut för Berns, första gången jag var där. De är ju super coolt, högt i tak stora ljuskronor o roligt folk, lite som studio 54 med folk som nästan klär ut sig. Lite snobbigt o svårt att ragga dock. Men jag kände mig forever young när jag gungades runt på dansgolvet, good feeling.

Jag älskar mitt dagis jag jobbar på just nu, barnen är så små.

Nu ska jag fika på söder med Maria.

<3

Abstrakt värld.

Jag har bara en liten flashback från min drömm i natt men det är så häftigt! Jag går runt på jorden i stad blandat med natur med någon, typ ett ufo/alien? Han har inte sett världen förut och vet inte vad allt han ser egentligen föreställer. Alla hus, reklamskyltar ect. Han tycker bara att allt är så fint och färgglatt och jag försöker att sätta mig in i hans situation hur det känns att titta på allt abstrakt.

Sometimes there´s so much beauty in the world I feel like I can´t take it, like my heart´s going to cave in. - American beauty.


Mr rabbit, Mrs bloggerska och Miss läppstift goes wild.

Det blev porrklubb hemma hos Sessan Sandra och Mickas polare i fredags. 3 timmar av fniss och kladd på enorma dildos o ätbart glidmedel. Det var en säljare och jag har alltid haft svårt för sånna, till o med folk i klädbutik fast dom "bara vill hjälpa", jag har nått litet hat mot hela överkonsumtion köpa saker man egentligen inte behöver grejen men nå åter till det roliga. Hon var ju ändå trevlig o bjöd mycke på sig själv! Frågan är dock om jag ska tro på alla hennes stories om dom olika prylarna, jag menar hur många ex kan man ha haft egentligen? Men de var en massa brudar, vin och skratt, mycket trevligt! Drog vidare ut på telegrafen första gången sen studenten tror jag tillomed. Kände mig som en gamling men det hindrade oss inte från att act fjortis bli dräggfulla och skriva hotbrev på badrumsspegeln med läppstift efter att ha tapetserat in den med toapapper och rödvin.. Sandra lyckades lura i en stackars tös med stora drömmar om att bara bli känd på något sätt att hon var delägare i blogg.se och kunde göra denna tjej eftertraktad och populär. Hon hoppade i taket av lycka och skulle hem för att lägga in fotot av en badrumsspegel där någon hade skrivit med läppstift "Du ska dö!!"... (efter fotograferandet hade dom blivit stötta och suddat ut texten) Hm. Vi vinglade ut i kylan efter att vakterna jagat oss några varv runt klädhängarna i hallen, försökte hitta skjuss men misslyckades totalt. Väl hemma blev det storkok och en tårta formad som en champanjeflaska. Massa mysigt snack o sen as garv en timme mitt i örat på stackars Jonas som försökte sova. Sandra gick upp 1,5 timme senare för att jobba till 9 på kvällen... Jag var bakis än idag. (det är söndag) Måste nog ändå säga det att ska man ha en karate fylla så är de i en småstad för där går alla lite över gränsen. :) Idag har jag tittat på massa film och ätit upp nästan hela tuben av Hannas chokladsås. (ups..) Det känns rätt gött faktiskt!



Jaa vandalism och hot är vad din mogna kära dotter håller på med mor! (och resten av släckten som håller reda på syndabocken) I call it art!;P


Call me im at telefonplan. (höhö)

Ska flytta in hos min lilla Hanni på telefonplan! Plugga på heltid komvux från mars o jobba fram till de. Gå en danskurs, antagligen hiphop/dancehall och en målar kurs varje tisdag. Jag måste börja använa tjocka svarta fyrkantiga bågar, klippa lugg som går ner i ögonen och protestera mot att dom ska riva Aspuddsbadet och liknande nu när jag ska röra mig i denna komunistiska konstnärliga del av staden. Känns underbart att livet kommer flyta lättare då jag inte behöver pendla från Ekerö i 17 minus grader varje dag. Dessutom fryste vattentanken för 3 dar sen o pappa o Gilda är I Danmark så katten började tillomed tvätta mina händer när jag satt i soffan imorse! (tror seriöst att hon gillade o äta min parfym dock. Märkligt. Hon var ute efter alla ställen på mig där jag hade just parfym) Är vintern såhär kall varje år? Jag har köpt Madicken svarta snör kängor (utan galosher!) så är varm. Inte konstigt att alla ser så alvarliga ut i Sverige på vintern föresten, ansiktet förfryser ju likt en ansiktsmask. Jag försökte sola solarium häromdan men blev så rädd och började tänka på skräckfilmer när jag låg i ljuslådan, eller att nån snusk gubbe sitter o tittar på direktsändning från en dold kamera. Så de var inte så avslappnande och mysigt haha! Plus att jag missade bussen med 1 minut (!) oxå och försökte gå hem mitt i natten tills en snäll familj plockade upp mig. Jag håller på o läser "munken som sålde sin ferarri" och sitter o ler likt en gamal nöjd tant med händerna knäppta i knät på tunnelbanan efter varje kapitel. Så nu är jag på hårdträning mot harmoni. Tjing tjong långkalsong nu ska jag titta på ett avsnitt av paradise hotel! Muahahaha!

Jag har inte tid, har ett liv att leva.

Rödvins stänk över dator skärmen. Bordet är fullt av halvätna kartonger med skabbig hemlevererad mat. Hjärnan går på lågvarv och ett nytt år har firats in. Trotts baksmällan hade vi danslektion i 80tals klädnad i vardagsrummet hela eftermiddagen. Jackan rockade oxå loss efter ett tag med "melbourne shuffel" dans. Nytt år, nya möjligheter, mer hopp inför framtiden och en härlig känsla av hur livet ständigt förändras. Gäller att ta vara på allt så länge det finns här. En rolig grej från igår var att jag o Maria tejpade fast en fet colaflaska godis på Jackans tandborste som fortf är kvar haha! För att jag hela tiden skulle säga att "its your present" men han ville inte gnaga på den torra hårda klumpen. Synden straffar den som inte tar emot paket, javisst!
Nu ska jag njuta av min bakis dag och min vidriga andedräckt. Eller kanske avnjuta en av dom kubanska ciggen jag kom på nu att jag fick av en fylletratt på tunnelbanan igår! Och hans kompis som tyckte jag var rå skön. Jag är gärna rå skön på mitt flummiga, modiga nästan lite påträngande sätt att vara. Man hör alltid kärlek i min röst trots allt! Haha. Livet är till för att levas så jag orkar inte sitta med benen i kors o leka mystisk. Jag behöver inte leka de. Speciellt inte med benen i kors.

RSS 2.0