Scubbidoo.

Sista lektionen på streeten idag.
Köpte en hiphop skiva av min lärare "Rob one" (som för övrigt är med i en grupp som heter "Natrual born lockers" hehe gillar de namnet!) som tydligen tagit honom 17 år (!!) att få ihop. På den gamla goda tiden då de inte fanns internet o dj:arna ville hålla hemligt vad låtarna dom spelade hette för att folk skulle komma till klubben för att få höra musiken. Så den ska jag hålla hårt i.
Han är en bra lärare för han berättar om all historia bakom dansen och stegen, att det är så mycket mer än att bara stuttsa runt o vara cool. Tex så har han berättat att killen (som jag inte kan namnet på) som uppfann lockingen bara låste stegen när han dansade hiphop för att lära sig. Detta tyckte alla såg roligt ut och det var folk som garvade ut honom. Då började han peka på folk - därav "points". Ser fram emot nästa termin ska bli underbart. Så länge får jag njuta av min skiva.
Det är så härligt o se bra dansare dansa. När dom verkligen tar i o ger allt så får dom ett helt nytt uttryck i ansiktet och man ser verkligen hur dom går in i sig själva och bara älskar det dom gör. Jag är än så länge så konsentrerad på att jobba på stegen, stil ja allt att jag inte känner att jag släppt loss de där speciella än. Och det är nog inget man kan styra över heller.
Alla borde ha ett intresse och något man brinner för, livet får så mycket mer mening då.
Peace.

image6

Varför får inte alla vara med och leka?

Jag vet inte vad jag ska göra.
Jag känner att jag måste börja bidra ännu mer och på ett bättre sätt!
Jag borde bli vegetarian, men jag äter redan för dåligt och får inte i mig allt jag behöver.
Jag vill spy på alla omedvetna snobbar! Och då menar jag inte snobbar som att bo på Östermalm utan alla vanliga människor i sverige och i-länderna som blundar för allt och inte "orkar bry sig" så länge det inte kryper närmare och påverkar folk i sin omgivning och en själv. Då börjar folk slå upp ögonen och "Oj!".
Ja, det är miljöhoten jag menar om ni inte har förstått.

Alltså missförstå mig inte nu... Men Tsunamin och Twintowers katastoferna var självklart hemska. Men bara för att det drabbade människor i i-länderna så fick det så stor uppståndelse. Att människor dör av svält  varje dag pga att vi i i-länderna vill leva så rikt och lyxigt som möjligt (lyx är "inte mer" än att kunna använda hur mycket vatten som helst och äta obegränsat med mat) räknas inte till någon katastrof. Visste ni att enda anledningen att vi kan vara rika i europa och usa är för att andra är fattiga? Alla på jorden kan inte äta lika mycket kött som oss då skulle inte vattnet räcka att producera fram det. Vi tar av dom fattiga och ger till dom rika. Och alla bidrar till det varje dag. Jag menar inte att vi ska ha dåligt samvete för allt man gör, men så länge man är medveten och drar sitt strå till stacken så kan man sova lugnt.

Såg ett miljöprogramm nyss på ur tv där dom sa att när isarna smälter och allt de där som förhoppningsvis alla vet redan, så kommer det tillslut bli krig om vattnet för att det finns så lite kvar...
Dom sa oxå att det största miljöhotet är att människor inte förstår hur alvarligt det är. Haha jo de har jag märkt. Skicka ner mig som voulontär eller nått jag står inte ut att vara arg mer det tjänar ju inget till.
Suck.. är det bara jag som bryr mig? =(

image5

Sluta spraya hårspray och ge mig en tygväska.

Det är tydligen mode att vara stressad och upptagen för då verkar man populär och häftig. Springa omkring med sin latte på stan som en hollywoodstjärna och bli utbränd vid 25. Jag är väldigt inne iså fall, om man bortser från att jag är stressad för att jag inte har så mycke att göra..
Och sen får vi ju inte glömma att miljön nu är mode (ja annars skulle man ju inte bry sig om den.. hallåue!). Så då visar kändisarna (som är dom viktiga människorna här i världen.) att dom numera byter ut sina handväskor mot tygpåsar för att de är mer miljövänligt. Ja det är väldigt miljövänligt att producera ännu mer skit istället för att visa att man bryr sig om miljön genom att använda alla tusen väskor man redan har...

Hjälp.image4

"She is the saddest girl to ever to hold a martini."

image2

Min
film lista är lång.
Osedda filmer alltså.
Tycker att jag ser flera nya filmer i veckan och ändå blir den bara längre!
Filmkrönikan är bäst! Jag älskar tjejens Helsingforska och frisyr! Hon är cool.
Vill komma över mer japansk, italiensk och fransk film. Så ge mig tips är ni snälla :)

Jag måste nog kalla mig själv för filmfantast även om jag inte ens sett Star Wars...
Jag påverkas så starkt av filmer som har de där speciella som jag fasnar för. Då går jag omkring en hel dag ibland o är helt inne i känslan. I Boston Tea Party med Fredde o Fille (hehe) tog dom upp att se film ger ungefär samma effekt som att bli hypnotiserad. Där har vi förklaringen alltså. Film är en så grymm konst form! Jag vill ge tips men listan kommer bli så lång så ingen orkar läsa. Men okej jag ger bara ett tips då, en film som fortf sitter kvar på min näthinna. "Im a cyborg but thats OK". Ja, jag tjatar om den men den är grym. Den handlar om en tjej som sitter på psykhem där alla har sina olika roliga fel, den går snabbt är as snygg, rolig och de jag Lina o Hanna pratade om förut var att japanska filmer inte förklarar allt som americanska ofta måste göra. Då blir de så mycket bättre.
Film världen är fantastisk <3 Se ya!


maffia musik.

image1

Sitter
instängd för mig själv och drömmer skumma drömmar om maffia.
Christoffer är bortrest och just nu är de mest tråkigt att vara ensam hemma när jag ändå inte har jobb.
Jag planerar inför framtiden och är förvirrad.
Men julen ska bli mysig, alla ska få hemgjorda klappar av mig. Känns så skönt att jag slipper gå ut o springa maraton med alla desperata trebarns morsor som köper bara för att köpa. Då försvinner hela grejen med klappar tycker jag.

Igår insåg jag att The rolling stones och The streets är jäla grymma! Förstår inte varför mitt musik proff till snubbe inte visat mig hans winamp lista förr!! Så jag lyssnade på mysig musik och hittade en konst tidning som jag vill börja prenumerera på. Fick tippset från programmet Kobra som går på ettan. Svt är verkligen bäst! Smart tv.
På tal om smart så gjorde jag ett IQ test på Ilustrerad vetenskaps hemsida. Resultatet blev "övernormal" och jag låg på gränsen till hög! Fast var verkligen kass på språk delen, visste inte vad orden betydde. Ska plugga järnet på de och bli nya einstein ;) Haha! (fick veta sen att typ alla fått högre resultat än mig, så jag lägger ner smart karriären ;P) Föresten så har jag blivit (eller mera upptäckt att jag alltid vart) intresserad av vetenskap och vetenskapsmän. En rolig värld de där. De är väl de enda positiva igentligen med att sitta hemma isolerad, jag upptäcker roliga grejer. Positivt i allt de jobbiga.

Men icke sa nicke jag är inte en bitter hagga än. Tittade på Christian Luuks intervju programm när Linda Skugge var med. Stackars bittra, avundsjuka, trångsynta tös. Hon ser bara ut som en stel hyssteriskt skrattande yta som låtsas att allt är så bra och har sånna krav på sig själv och andra att jag aldrig sett liknande! Jag vill verkligen försöka hålla mig ifrån att tycka illa om människor, tycker mer om att försöka se positiva saker i folk. Men ursäkta den människan är inte o leka med! Ja där har jag ett skräck exempel, märker jag endag att jag stör mig så mycket på att grannen inte sa hej i trapphuset att jag måste skriva en lång krönika till aftonbladet så är de dax att göra en radikal förändring! Hehe.

Tänkte skriva dom där visdomsorden som han Gandalf sa en gång när han satt med de där lilla krullet i grottan fylld av läskiga monster. Men kommer inte riktigt ihåg meningen. Nånting med att man kan inte bestämma över vad som händer en men man kan bestämma över vad man ska göra med sin tid... man får. Hahaha! Ska kolla upp texten på engelska... Tycker att de är svårt att uppskatta nuet som de är, men allt kommer väl bli bättre.

Nu ska jag dansa balett. Energi i mörkret :)

RSS 2.0