Utomordentliga helger.

Förra helgen satt jag på operans "innerficka" (privata baren) med öl för 20 spänn. Kom in gratis med Myrnas jobbkompisar på Berns och in i klubben där man aldrig kommer in om man inte är känd eller ser ut som lady gaga typ! De var gay night o super kul, men skummt när killarna inte spanade på en.. :)

O den här helgen hängde jag först med gamla barndomsvännen Tutte (Patrik Halvarsson) hemma hos Maria o Jackan! Han var sig lik lika glad o smart. Maria undrade om hans mamma "fortfarande var polsk" och vi pratade massa gamla galna minnen. De är en konstig känsla att umgås såhär när vi är vuxna o mognare o ser varandra på ett annat sätt. Häftigt.

Igår var jag med Emma o Tim först hemma hos dom med en galen fylle granne full med ärr i ansiktet som packad kom o knacka på dörren kl halv tio o bad oss sänka vår nästan obefintliga musik, o efter 3 klagningar då han skulle ringa polisen o grejer så sa han att han skulle hämta sin pickadoll o då var de vi som ringde polisen som självklart var på vår sida, man får väl inte ens klaga så tidigt en lör. Men de var bara en hämd för honom för att dom hade klagat när han spelade öronbedövande kl 3 på natten på en ons när Emma skule upp 6 nästa morgon... Iaf drog vi till kasinot. Märklig miljö de där. Tim bara förlorade o vi drack öl. Mötte upp Pato Loco o de blev fashing där Miriam o Camilla gänget var med! Miriam åker till aussie om 2 dar den lyckosten... Härlig musik o efterfest hos Mackan med skumpa, tomater, vindruvor och alltid detta religions snack. Finns Gud?

Kommentarer
Postat av: anasof

haha gubben låter ju klockren!



men du glömde att brudarna spanade på dig på gaykvällen!

2010-02-21 @ 20:03:01
Postat av: Julia

märkte inte alls av de, så frågan är om de ens var några gay brudar där eller om jag är totalt oattraktiv i deras ögon!

2010-02-21 @ 20:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0